Saját strand, egy lépésre a tengertől

Ajánlataink 2021

- ÁPRILIS 20.-24.

-ÁPRILIS 24.- MÁJUS 1.

Kastela (Split)”BEVITORLÁZÓ” egyhetes túra 360 euró/fő/7 éj.

+ Candor Charter „bevitorlázó” túra. A hajónk egy mindennel felszerelt Dufour 460-as lesz.

A teljes ár(tartalmaz minden hajóval kapcsolatos költséget plusz egy ajándék pólót és egy dalmát vacsorát, étellel,itallal) 360 euró/fő/7éj . Külön fizetendő: leutazás,étel-ital(hajókonyhára) és az esetleges kikötői díjak.

-MÁJUS 29.- JÚNIUS 5.

Kastela (Split)” ÖT SZIGET TÚRA” (Solta,Brács,Hvár,Visz,Bisevo) 390 euró/fő/7éj.

+Egyhetes vitorlázás Solta, Brács, Hvár, Visz és Bisevo szigetek érintésével.

Az ár tartalmazza: a hajó bérleti díját, kapitány díjat, biztosítást, kauciót, takarítási díjat, külmotort, üzemanyagot, wifi internetet. Nem tartalmazza: leutazást, turisztikai adót, hajókonyhára történő bevásárlást étel,ital és a kikötési díjakat (max. 40-50 eur/fő).

A hajó teljes ára csapatok számára 2340 euró-tól a foglaltság fügvényében.

-JÚLIUS 3.-10.

Kastela (Split)”KORCSULA TÚRA” egyhetes nyaralós-pihenős vitorlázás csapatok, családok számára 390-550 euró/7éj/fő ártól.

+ Az ajánlat egy Jeanneau 45.2 vitorlás hajóra érvényes, 4 kabinos 8 fekhellyel plusz a nappali. A hajó teljesen felszerelt és jól megőrzött állapotú, teljesen felszerelt konyha, hűtő, gáztűzhely ,klímaberendezés, inverter, wifi…

Egyhetes vitorlázás Brács, Hvár, Korcsula és Peljesac szigetek érintésével vagy szabadon választott útvonalal.

Az ár tartalmazza: a hajó bérleti dijját,kapitány dijjat,biztositást,kauciót,takaritási dijjat,külmotort,üzemanyagot, wifi internetet. Nem tartalmazza: leutazást,turisztikai adót,hajókonyhára történő bevásárlást( étel,ital) és a kikötési dijjakat (max 40-50eur/fő).A hajó telyes ára csapatok számára 2990 euró-tól a foglaltság fügvényében.

-JÚLIUS 31. – AUGUSZTUS 7.

Kastela (Split) “LASTOVO TÚRA”nyaralós-pihenős vitorlázás csapatok, családok számára 490 euró/7éj/fő ártól.

+Az ajánlat egy Jeanneau 45 vitorlás hajóra érvényes, 4 kabinos 8 fekhellyel plusz a nappali.

A hajó teljesen felszerelt és jól megőrzött állapotú.Teljesen felszerelt konyha, hűtő, gáztűzhely ,klímaberendezés, inverter,wifi…

Egyhetes vitorlázás Brács, Hvár, Scedro és Lasztovo szigetek érintésével vagy szabadon választott útvonalal.

Az ár tartalmazza: a hajó bérleti díját, kapitány díjat, biztosítást, kauciót, takarítási díjat, külmotort, üzemanyagot, wifi internetet. Nem tartalmazza: leutazást,turisztikai adót, hajókonyhára történő bevásárlást( étel,ital) és a kikötési díjakat (max 40-50 eur/fő).

A hajó teljes ára csapatok számára 3199 - 4240 euróig.

Más hajók is elérhetők, pár példa :

-Luxus vitorlás jachtok: Dufour 460, 3900 euro/hét. Jeanneau 479 , 4240 euro/hét.

Ezekben a hajókban már minden extra megtalálható (többzónás klímaberendezés, fagyasztó,

hűtő a cockpitban, jéggép, micro,Nespresso kávégép, külső grillező, SUP evezős deszka…

AZ ÁRAK MINDEN KÖLTSÉGET TARTALMAZNAK ( kivéve: leutazás,étel,ital és a kikötői díjakat).

-AUGUSZTUS 7- 14

Kastela (Split)”DÉL DALMÁT TÚRA” nyaralós-pihenős vitorlázás csapatok, családok számára 490 euró/7éj/fő ártól.

+ Az ajánlat egy Jeanneau 45 vitorlás hajóra érvényes, 4 kabinos 8 fekhelyel plusz a nappali a hajó telyesen felszerelt és jól megörzött állapotú,telyesen felszerelt konyha,hütő, gáztűzhely ,klimaberendezés, inverter,wifi….

Egyhetes vitorlázás Hvár, Scedro, Korcsula és Mljet szigetek érintésével vagy szabadon választott útvonalall. Az ár tartalmazza: a hajó bérleti dijját,kapitány dijjat,biztositást,kauciót,takaritási díjat, külmotort, üzemanyagot, wifi internetet. Nem tartalmazza: leutazást,turisztikai adót, hajókonyhára történő bevásárlást( étel,ital) és a kikötési díjakat (max 40-50 eur/fő).

A hajó teljes ára csapatok számára: 3199-4240 euró.

Más hajók is elérhetők, pár példa :

-Luxus vitorlás jachtok: Dufour 460, 3900 euro/hét. Jeanneau 479 , 4240 euro/hét….ezekben a hajókban már minden extra megtalálható (többzónás klímaberendezés, fagyasztó, hűtő a cockpitban, jéggép,micro,Nespresso kávégép, külső grillező, SUP evezős deszka…..

AZ ÁRAK MINDEN KÖLTSÉGET TARTALMAZNAK ( kivéve: leutazás,étel,ital és a kikötői díjakat).

-JÚNIUS 19 - 26

Kastela (Split)” HVÁR SZIGET TÚRA” nyaralós-pihenős vitorlázás csapatok, családok számára 390 - 490 euró/7éj/fő ártól.

+ Az ajánlat egy Jeanneau 45 vitorlás hajóra érvényes, 4 kabinos 8 fekhellyel plusz a nappali.

A hajó teljesen felszerelt és jól megőrzött állapotú. Teljesen felszerelt konyha,hűtő, gáztűzhely ,klímaberendezés, inverter,wifi…

Egyhetes vitorlázás Brács, Hvár, Scedro szigetek érintésével vagy szabadon választott útvonalal. Az ár tartalmazza: a hajó bérleti díját, kapitány díjat, biztosítást, kauciót, takarítási díjat, külmotort, üzemanyagot, wifi internetet. Nem tartalmazza: leutazást, turisztikai adót, hajókonyhára történő bevásárlást( étel,ital) és a kikötési díjakat (max 40-50 eur/fő).

A hajó teljes ára csapatok számára: 3199 - 4240 euró.

Más hajók is elérhetők, pár példa :

-Jeanneau 389 es, 3 kabin, klíma, fürdő platform. Új hajó, teljes ár egy hétre 2695 euró.

-Luxus vitorlás jachtok:

Dufour 460, 3590 euro/hét (Vodice).

Jeanneau 479 , 3850 euro/hét….ezekben a hajókban már minden extra megtalálható (többzónás klímaberendezés, fagyasztó, hűtő a cockpitban, jéggép, micro, Nespresso kávégép, külső grillező, SUP evezős deszka…..AZ ÁRAK MINDEN KÖLTSÉGET TARTALMAZNAK ( kivéve: leutazás,étel,ital és a kikötői díjakat).

-OKTÓBER 2. – 9.

Kastela (Split)

Októberben még meleg az Adria, talán melegebb, mint néha júliusban, ezért nagyon sokak kedvence a már nem túlzsúfolt Adria. Gyakorló vitorlázásra, nyaralásra, pihenésre egyaránt alkalmas. Kezdő ár 360 - 410 euro/ fő/7 éj-től.

-Jeanneau 45,2 hajó, 4 kabin 8 plusz 2 fő. 360euro/fő/7éj, teljes hajó 2800euró

-Jeanneau 519 (2021) 6 kabin 10 plusz 2 plusz 1 fő. 390 euro/fő/7éj,teljes hajó 3400 euró

-Dufour 460 (2018) 4 kabin 8 plusz 2 fő. 380 euro/fő/7éj. Teljes hajó 2990 euró

A két utolsó hajó ( 519 -es és a 460- as ) mindkettő luxus vitorlás a maximális kényelmi felszerelésekkel.

-MONTENEGRO túra, Dubrovnik-Kotor-Budva-Sveti Stefan-Kotor (Porto Montenegro, az Adria legluxusabb marinája, jachtkikötője) –Cavtat-Dubrovnik. Ár kérésre.

-OLASZORSZÁG, az Olasz túra 10 napos, vagy Split-Szicília-Stromboli-Nápoly az útvonal( és persze az összes közbeeső város, sziget, tűzhányó is megtekinthető) vagy fordított útvonal.

A túra ára 1000 euró körülire várható. Ebben minden benne van, a hajó összes költsége, kikötői díjak, közös bevásárlás a konyhára étel-ital és a szervezett minibuszos le-és felutazás. Következő túra időpontja június 26.-július 5. (Nápoly – Split )

-KATAMARÁN túra ___________________., A hajónk egy Lagoon 400 S2 lesz, 4 kabin,4 fürdő, 8 plusz 2 fő. Indulási kikötő Primostan, ára ___ euro/fő/7 éj, illetve a hajó teljes ára költségekkel együtt _____ euro/hét.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image