Saját strand, egy lépésre a tengertől

AKTUÁLIS TÚRÁINK 2024

2024 ÁPRILIS 23.-28. 5 éjszakás gyakorló túra (Split) 440 euro/fő

-ÁPRILIS 3-7, MANŐVER TRÉNING 390 euró/fő + KATAMARÁN TRÉNING 630 euro/kabin

+ MANÖVER TRÉNING akár teljesen kezdőknek is! A hajónk egy jol felszerelt Dufour 412-es lesz ! Helyszin: Sibenik.

Az ár tartalmaz minden hajóval kapcsolatos költséget ( hajo,kapitány,oktatás,tréning,takaritás,biztositás,adók,üzemanyag,kaució,gumitestü csónak,külmotor,wifi,...) .            

Külön fizetendő: leutazás(telekocsi szisztemben),étel-ital(a hajón felszerelt konyha található) és az esetleges kikötői díjak.Mindenkit szeretettel várunk, érdeklődés/ jelentkezés +36 30 8130476 vagy info@vitorlasnyaralas.eu     ( Urbán Csaba )


+ KATAMARÁN MANŐVER TRÉNING , két félhetes tréning kerül megszervezésre: április 13 - 16 és 16 - 20  a festői Primostenban. A tréningek reggel 9 órakor kezdődnek és az utolsó nap 12 óráig tartanak. A hajónk egy 2022 ben gyártott uj, modern Bali Catespace lesz. Elhelyezés franciaágyas kabinokban, saját fürdőszobával.

Kabin ár 630 euro/kabin, azaz 315 euro/fő.....de csak kabin bérletre van lehetőség igy akár kedvesét vagy barátját is el tudja hozni és nem kell idegenekkel megosztania a kabinját.  Info  +36  30 8130476  Urbán Csaba vagy levélben : info@vitorlasnyaralas.eu


TEMATIKA :

Az egyhetes manőver tréning két részből áll.Az első 3 nap(vasárnap-hétfő-kedd) megtanuljuk az alapkat a következő 4 napban(szerda-szombat) pedig már haldó tréninget tartunk,itt már mindenki többszörösen be tudja gyakorolni élesben a manővereket.Ezt általában két részben szokták megtartani, de igy gazdaságosabb, viszont aki nem szeretne annak nem kötelező részt venni mindkét etapon,lehet csak az első 3 napra is jönni és lehet csak az utolsó 4 napra is(az ár ugyan az).Részletes TEMATIKA : -Safety briefing, -Check inn/out -A hajó bemutatása, -A hajó elektromos és mechanikus részeinek bemutatása, -A hajó motor üzemeltetése és karbantartésa, - Indulás előtti tennivalók, - Kikötői manőverek, - Motor kezelése, -Hajó irányitása, -Kormányzás, - Csomók, - Kötélzet kezelése, - Mooringos kikötés, - Partfalra állás(farral és oldalt), - Horgonyzás menete, - Bójára állás, - Tankolás, - Vitorlák kezelése, - Nyiltvizi manőverek, -Colreg, - Utvonal tervezés, - Időjárás, - Adria vizrajza, - Szelek, - Navigáció, - Reffelési gyakorlat, - MOB, - Vihar vitorlázás, - Vészhelyzetek gyakorlása, - Éjjeli vitorlázás és navigácio. Ha ezt mind megtanuljuk, elsajátitjuk és megismerjük ugy a hajót mint a Tengert, és a környező szigeteket, öblöket, kisebb városi kikötőket, bójamezőket és mindent, amire a későbbiekben szüksége lehet egy családi hajós nyaralás önálló levezetésére,akkor elmondhatjuk magunkról,hogy hajós kapitányok vagyunk.

Tisztelettel : a kapitány !


Behajózó KATAMARÁN és VITORLÁS tura, április 30 - május 4

Behajózó katamarán és egytestű vitorlás turát szervezünk a Candor charter szervezésében. Az egész flotta kihajózik igy 15 vitorlásal és egy katamaránnal vágunk neki a felejthetetlen élményhajózásnak, több mint 120 fővel !!! A tura ára katamaránnal 650 euro/fő , vitorlásal 440 euro/fő, ami minden költséget tartalmaz az ételen és italon kivül. Elhelyezés : franciaágyas fürdőszobás kétszemélyes kabinokban.Minden hajó uj illetve ujszerű állapotban van ( hűtés,fütés,klima,fagyasztó,komplett konyha,stb. Mindenkit szerettel várunk !.Info: +36 30 8130476 vagy info@vitorlasnyaralas.eu Urbán Csaba

-ADRIAI vitorlás túra AUGUSZTUS 12-19 a legszebb idöpontban, 630 euro/fő/hét áron.

+ A hajónk egy Jeanneau 449 lesz, 4 kabinnal, fürdővel,klimával,áramfejlesztövel, teljesen összkonfortos. Indulási / érkezési kikötőnk Kastela…

Az egyhetes hajózás alatt Solta, Brács, Hvár, Visz  szigeteket járjuk be nyaralós,pihenős,turistás tempoban.

Az ár tartalmazza: a hajó bérleti dijját,kapitány dijjat,biztositást,kauciót,takaritási dijjat,külmotort, wifi internetet . Nem tartalmazza: utazást,üzemanyag költségét,kikötési dijakat és az étkezést. .Info: +36 30 8130476 Urbán Csaba, email: info@vitorlasnyaralas.eu.

VITORLÁS (NYARALÓS) GYAKORLÓ TÚRA AZ ADRIÁN, JÚLIUS 9-15 csak 470 euró/7éj/fő

+A túra  Rogoznicaról indul ás egy Bavaria 37-es hajóval vágunk neki az Adria legszebb szigeteinek: Solta-Hvár-Visz-Brács lesz az utvonalunk, a túra során a szigetek legszebb öbleit járjuk be,( kristály tiszta viz, varázslatos óvárosok várnak ránk ). Elhelyezés: három kényelmes franciaágyas kabinban ( 6 fő ). Árban : hajó,kapitány,takaritás, biztositás,kaucio,wifi,gumi testű csónak motorral. Az ár nem tartalmazza: turista adó(1,4euro/fő/nap),üzemanyag költséget és a kikötési dijakat.Jelentkezés, érdeklődés

:tel  +3630/8130476 vagy e-mailben:  info@vitorlasnyaralas.eu  Urbán Csaba

-TÖRÖKORSZÁG- BODRUM-JÚLIUS.14-21 és JÚNIUS.10 - 17, valamint szeptember 23-30 idöpontban! BAVARIA 55-MAGÁN TULAJDONÚ LUXUS VITORLÁS, Égei-tengeri vitorlázás,nyaralós-túra mindenki számára ajánlot, ára: 540-625 euró/7éj/fő ---A HAJO EGÉSZ ÉVBEN BÉRELHETŐ!!

+ A hajónk egy BAVARIA 55 magán tulajdonú luxus jacht lesz. A hajó mindennel felszerelt: konyha,hütő,fagyasztó, gáztűzhely ,klimaberendezés, inverter,wifi, áramfejlesztő, 6 személyes dinghy 5le motorral,radar,135% offshore genua, 110% offshore grosz….4 kabin plusz nappali, 8 + 2 fő.

Egyhetes vitorlázás utvonala: Bodrum-Oren-Datca-Marmaris-Saksili Koyu- .Budapestről a Turkish repül Budapest-Isztanbul-Bodrum utvonalon a kikötőnk 10 km-re található a reptértől. Az ár tartalmazza: a hajó bérleti diját,kapitány dijat,biztositást,kauciót,takaritási díjat, külmotort, üzemanyagot, wifi internetet. Nem tartalmazza: az utazást és a hajókonyhára történő bevásárlást( étel,ital) és a kikötési díjakat .

A hajót egészében is tudjátok bérelni, akár vinni is. Info : +3630/8130476 vagy e-mail: info@vitorlasnyaralas.eu  Urbán Csaba.

-KATAMARÁN TÚRA AZ ADRIÁN- JÚLIUS 15 - 22 TROGIRból indulunk, nyaralós-pihenős vitorlázásra ára:1100 euró/7éj/fő minden költséggel.

+ Az ajánlat egy BALI 4.0-ás katamaránra érvényes, 4 kabi, 4 francia ágy, 4 fürdő 8 fekhely plusz a nappali + szkipper kabin.

A hajón teljesen felszerelt konyha,hűtő, gáztűzhely ,klímaberendezés, inverter,wifi…

Egyhetes vitorlázás Brács, Hvár,Solta, Vis szigetek érintésével vagy szabadon választott útvonalal. Az ár tartalmazza: a hajó bérleti díját, kapitány díjat, biztosítást, kauciót, takarítási díjat, külmotort, üzemanyagot, wifi internetet a leutazást,mindenféle adókat.. Nem tartalmazza az étkezést és az idegen kikötők esetleges dijait.

  Jelentkezés: +36 30/8130476 telefonon, e-milben info@vitorlasnyaralas.eu      Urbán Csaba

-OKTÓBER 7 - 14 ŐSZI GYAKORLÓ VITORLÁS TÚRA . Kastela (Split)

Októberben még meleg az Adria, talán melegebb, mint néha júliusban, ezért nagyon sokak kedvence a már nem túlzsúfolt Adria.A hajónk egy Jeanneau 519 es új 16 méter hosszú felszerelt(áramfejlesztő, 3 zónás klima,hütő,fagyasztó,6 kabin, stb) hajó lesz. Gyakorló vitorlázásra, nyaralásra, pihenésre egyaránt alkalmas az idő, általában 24-28 fok a nappali hőmérséklet a tenger viz pedig 22-24 fokos. Ár 400 euro/ fő/7 éj.

-Jeanneau 45,2 hajó, 4 kabin 8 plusz 2 fő. 360euro/fő/7éj, teljes hajó 2800euró

-Jeanneau 519 (2021) 6 kabin 10 plusz 2 plusz 1 fő. 390 euro/fő/7éj,teljes hajó 3400 euró

-Dufour 460 (2018) 4 kabin 8 plusz 2 fő. 380 euro/fő/7éj. Teljes hajó 2990 euró

A két utolsó hajó ( 519 -es és a 460- as ) mindkettő luxus vitorlás a maximális kényelmi felszerelésekkel.

-MONTENEGRO túra, Dubrovnik-Kotor-Budva-Sveti Stefan-Herceg Novi (Porto Montenegro, az Adria legluxusabb marinája, jachtkikötője) –Cavtat-Dubrovnik. Ár kérésre.

-OLASZORSZÁG, az Olasz partok már határ átlépések nélkül, könnyedén elérhetők.Kora reggeli Lasztovoi indulással már aznap délután az olasz konyha kinálatát próbálgathatjuk .

A túra ára 580 euro/fő

-LUXUS KATAMARÁN túra ,egy Bali katamarán fedélzetén , 4 kabin,4 fürdő, 8 plusz 2 fő. Indulási kikötő Primosten, ár 1250 euro/fő/7 éj .A hajó felszereltsége :4 francia ágyas kabin, 4 fürdő,áramfejlesztő, 5 zónás klima,jéggép,kávégép,micro,mosogató gép,tv,bbq grill,napozó ágyak,led világitás,wifi,10 hangszórós rádio,viz alatti világitás, SUP deszka, stb...

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image