Saját strand, egy lépésre a tengertől

AKTUÁLIS TÚRÁINK 2024

2024 ÁPRILIS 23.-28. 5 éjszakás gyakorló túra (Split) 440 euro/fő

-ÁPRILIS 9-13 és 20-23 MANŐVER TRÉNING 390 euró/fő + KATAMARÁN TRÉNING 13-16-20.április , 630 euro/kabin

+ MANÖVER TRÉNING akár teljesen kezdőknek is! A hajónk egy jol felszerelt Beneteau 51.1-es lesz ! Helyszin: Sibenik.

Az ár tartalmaz minden hajóval kapcsolatos költséget ( hajo,kapitány,oktatás,tréning,takaritás,biztositás,adók,üzemanyag,kaució,gumitestü csónak,külmotor,wifi,...) .            

Külön fizetendő: leutazás(telekocsi szisztemben),étel-ital(a hajón felszerelt konyha található) és az esetleges kikötői díjak.Mindenkit szeretettel várunk, érdeklődés/ jelentkezés +36 30 8130476 vagy info@vitorlasnyaralas.eu     ( Urbán Csaba )


+ KATAMARÁN MANŐVER TRÉNING , két félhetes tréning kerül megszervezésre: április 13 - 16 és 16 - 20  a festői Primostenban. A tréningek reggel 9 órakor kezdődnek és az utolsó nap 12 óráig tartanak. A hajónk egy 2022 ben gyártott uj, modern Bali Catespace lesz. Elhelyezés franciaágyas kabinokban, saját fürdőszobával.

Kabin ár 630 euro/kabin, azaz 315 euro/fő.....de csak kabin bérletre van lehetőség igy akár kedvesét vagy barátját is el tudja hozni és nem kell idegenekkel megosztania a kabinját.  Info  +36  30 8130476  Urbán Csaba vagy levélben : info@vitorlasnyaralas.eu


TEMATIKA :

Az egyhetes manőver tréning két részből áll.Az első 3 nap(vasárnap-hétfő-kedd) megtanuljuk az alapkat a következő 4 napban(szerda-szombat) pedig már haldó tréninget tartunk,itt már mindenki többszörösen be tudja gyakorolni élesben a manővereket.Ezt általában két részben szokták megtartani, de igy gazdaságosabb, viszont aki nem szeretne annak nem kötelező részt venni mindkét etapon,lehet csak az első 3 napra is jönni és lehet csak az utolsó 4 napra is(az ár ugyan az).Részletes TEMATIKA : -Safety briefing, -Check inn/out -A hajó bemutatása, -A hajó elektromos és mechanikus részeinek bemutatása, -A hajó motor üzemeltetése és karbantartésa, - Indulás előtti tennivalók, - Kikötői manőverek, - Motor kezelése, -Hajó irányitása, -Kormányzás, - Csomók, - Kötélzet kezelése, - Mooringos kikötés, - Partfalra állás(farral és oldalt), - Horgonyzás menete, - Bójára állás, - Tankolás, - Vitorlák kezelése, - Nyiltvizi manőverek, -Colreg, - Utvonal tervezés, - Időjárás, - Adria vizrajza, - Szelek, - Navigáció, - Reffelési gyakorlat, - MOB, - Vihar vitorlázás, - Vészhelyzetek gyakorlása, - Éjjeli vitorlázás és navigácio. Ha ezt mind megtanuljuk, elsajátitjuk és megismerjük ugy a hajót mint a Tengert, és a környező szigeteket, öblöket, kisebb városi kikötőket, bójamezőket és mindent, amire a későbbiekben szüksége lehet egy családi hajós nyaralás önálló levezetésére,akkor elmondhatjuk magunkról,hogy hajós kapitányok vagyunk.

Tisztelettel : a kapitány !


Behajózó KATAMARÁN és VITORLÁS tura, április 30 - május 4

Behajózó katamarán és egytestű vitorlás turát szervezünk a Candor charter szervezésében. Az egész flotta kihajózik igy 15 vitorlásal és egy katamaránnal vágunk neki a felejthetetlen élményhajózásnak, több mint 120 fővel !!! A tura ára katamaránnal 650 euro/fő , vitorlásal 440 euro/fő, ami minden költséget tartalmaz az ételen és italon kivül. Elhelyezés : franciaágyas fürdőszobás kétszemélyes kabinokban.Minden hajó uj illetve ujszerű állapotban van ( hűtés,fütés,klima,fagyasztó,komplett konyha,stb. Mindenkit szerettel várunk !.Info: +36 30 8130476 vagy info@vitorlasnyaralas.eu Urbán Csaba

-Pünkösdi katamarán tura 4 napos és 5 napos. Május 18-22 és 22-25

+ A katamarán gyakoló tura két fél hetes etapból áll. Május 18-22 (445eur/fő) és 22-25 (315eur/fő). A gyakorló tura a teljesen kezdők is tudnak jönni, tanulunk mindent az alapoktól (kötelek,kikötések,motororok,vitorlák). Még a kezdők tanulnak addig a már elő tudással érkrzők önállóan kormánjozhatják a hajót. Kisérőket is szivesen várunk, hiszen uj, luxus katamaránokkal gyakorolunk ahol mindenki számára van elegendő magán szféra, napozó ágy, pihenési lehetőség!!!!!! A hajónk: Bali Catespace 2023-ban gyártott 4 kabinos , 4 fürdőszobás, 3 szintes uszó luxus otthon( klima,fűtés,272 lit hütő, 6db napágy,stb.....

Az ár tartalmazza: a hajó bérleti diját,kapitány dijat,oktatást,biztositást,kauciót,takaritási dijat,külmotort, wifi internetet . Nem tartalmazza: utazást,üzemanyag költségét,kikötési dijakat és az étkezést. .Info: +36 30 8130476 Urbán Csaba, email: info@vitorlasnyaralas.eu.

Katamarán gyakorló-pihenő tura. Junius 1-4 és 4-8

+Katamarán gyakorló és nyaralós-pihenős tura! Első etap: junius 1-4 ( 4 nap/3 éjszaka)395eur/fő. Második etap: junius 4-8 ( 5 nap/4 éjszaka) 525euro/fő. A turára mindenkit szeretettel várunk:kezdőket,haladókat,nyaralókat,kisérőket......mindenki számára megvan a feladata gyakorlás a pihenés lehetősége, mivel uj hatalmas terekkel rendelkező Bali Catespace hajával megyünk. Három különálló nagy tér, napágyakkal,asztalokkal,székekkel . A hajo luxus kialakitésu, 4 kabin / 4 fürdő, klima, inverter,napelem,wifi,nagy hütő,stb. Árban : hajó,kapitány,oktatás,takaritás, biztositás,kaucio,wifi,gumi testű csónak motorral. Az ár nem tartalmazza: üzemanyag költséget és a kikötési dijakat.Jelentkezés, érdeklődés

:tel  +36 30 8130476 vagy e-mailben:  info@vitorlasnyaralas.eu  Urbán Csaba

-TÖRÖKORSZÁG- BODRUM

+ A hajónk egy BAVARIA 55 magán tulajdonú luxus jacht lesz. A hajó mindennel felszerelt: konyha,hütő,fagyasztó, gáztűzhely ,klimaberendezés, inverter,wifi, áramfejlesztő, 6 személyes dinghy 5le motorral,radar,135% offshore genua, 110% offshore grosz….4 kabin plusz nappali, 8 + 2 fő.

Egyhetes vitorlázás utvonala: Bodrum-Oren-Datca-Marmaris-Saksili Koyu- .Budapestről a Turkish repül Budapest-Isztanbul-Bodrum utvonalon a kikötőnk 10 km-re található a reptértől. Az ár tartalmazza: a hajó bérleti diját,kapitány dijat,biztositást,kauciót,takaritási díjat, külmotort, üzemanyagot, wifi internetet. Nem tartalmazza: az utazást és a hajókonyhára történő bevásárlást( étel,ital) és a kikötési díjakat .

A hajót egészében is tudjátok bérelni, akár vinni is. Info : +3630/8130476 vagy e-mail: info@vitorlasnyaralas.eu  Urbán Csaba.

-KATAMARÁN 4 napos turák ( julius 13-16 )Adria

+Katamarán gyakorló-pihenő-nyaraló tura, julius 13-16Rogoznica! Az ajánlat egy BALI 4.0-ás katamaránra érvényes, 4 kabi, 4 francia ágy, 4 fürdő.

A hajón teljesen felszerelt konyha található,272 literes hűtő, gáztűzhely ,klímaberendezés, inverter,wifi,napozó ágyak, stb....

Rogoznicából indulunk és bejárjuk a körnjező gyönyörű szigeteket. 4 nap / 3 éjszaka (szombat-kedd) ár 545 euro/fő. Az ár tartalmazza: a hajó bérleti díját, kapitány díjat, biztosítást, kauciót, takarítási díjat, külmotort,oktatást, wifi,stb... Nem tartalmazza a leutazást, étkezést,diesel üzemanyag költséget és az idegen kikötők esetleges dijait.

  Jelentkezés: +36 30 8130476  telefonon, e-milben:  info@vitorlasnyaralas.eu      Urbán Csaba

-OKTÓBER 12-19 és 5-12, ŐSZI GYAKORLÓ VITORLÁS TÚRA

Manőver és gyakorló tura, sok vitorlázással! Októberben még meleg az Adria, talán melegebb, mint néha júliusban, ezért nagyon sokak kedvence a már nem túlzsúfolt temger. A hajónk egy Jeanneau 519 es új 16 méter hosszú jól felszerelt(áramfejlesztő, 3 zónás klima,hütő,fagyasztó,6 kabin, stb) hajó lesz. Gyakorló vitorlázásra, nyaralásra, pihenésre egyaránt alkalmas az idő, általában 24-26 fok a nappali hőmérséklet a tenger viz pedig 22-24 fokos. A tura tematikája megegyezik az április 9-13 dátumon meghirdetett tematikával.  Ár 440 euro/ fő/7 éj.

Érdeklődés és informáciok: +36 30 8130476 vagy info@vitorlasnyaralas.eu  Urbán Csaba


-MONTENEGRO túra, Dubrovnik-Kotor-Budva-Sveti Stefan-Herceg Novi (Porto Montenegro, az Adria legluxusabb marinája, jachtkikötője) –Cavtat-Dubrovnik. Ár kérésre.

-OLASZORSZÁG, az Olasz partok már határ átlépések nélkül, könnyedén elérhetők.Kora reggeli Lasztovoi indulással már aznap délután az olasz konyha kinálatát próbálgathatjuk .

A túra ára 580 euro/fő

-LUXUS KATAMARÁN túra ,egy Bali katamarán fedélzetén , 4 kabin,4 fürdő, 8 plusz 2 fő. Indulási kikötő Primosten, ár 1250 euro/fő/7 éj .A hajó felszereltsége :4 francia ágyas kabin, 4 fürdő,áramfejlesztő, 5 zónás klima,jéggép,kávégép,micro,mosogató gép,tv,bbq grill,napozó ágyak,led világitás,wifi,10 hangszórós rádio,viz alatti világitás, SUP deszka, stb...

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image