hiba>1045 Vitorlás nyaralás - vitorlasnyaralas.eu - Urban Csaba kapitány és szervező

BELVIZI ICC TANFOLYAMOK ÉS VIZSGÁK ESZÉKEN -a vizsgát 6 tengeri mérföldig ELISMERIK A TENGEREN is(Horvátország) a vizsga ára 510 euro.Időpontok:február 19-20 és 20-21. Szükséges dokumentumok:személyi igazolvány,jogositvány és lakcimkártya.A vizsgát MAGYARORSZÁG is elismeri és az EU területén érványes.Magyar nyelven tudtok vizsgázni, 16 éves kortól, az okmánynak nincs lejárati ideje!!!!!!!! jelentkezés emailben a szükséges dokumentumok mellékelésével, fizetés a helyszinen info@vitorlasnyaralas.eu SKIPPER tanfolyam és vizsga Splitben!! Skipper "B" vizsga, 15 méter hajó hosszig,csak 350 euro (egy napos és minden nap elvégezhető),soha nem jár le. SKIPPER "C" vizsga 850 euro, szerda-csütörtök és pénteken vizsga (30 bt, nemzetközi), YACHT MASTER 100 bt vizsga 1850 euro, keddtől péntekig. MINDEN NÁLAM VIZSGÁZÓ SZEMÉLY 50 EURO KEDVEZMÉNYT KAP A GYAKORLÓ TRÉNING ÁRÁBÓL.Jelentkezés: info@vitorlasnyaralas.eu vagy +36 30 8130476 Urbán Csaba

Manőver tréning időpontok : április 16-22 ( 360 euro ),május 21-27 (460 euro) és október 7-14 (460 euro).

Az egyhetes manőver tréning két részből áll.Az első 3 nap(szombat-vasárnap-hétfő) megtanuljuk az alapkat a következő 5 napban(kedd-szombat) pedig már haldó tréninget tartunk,ezt általában két részben szokták megtartani, de igy gazdaságosabb, viszont aki nem szeretne annak nem kötelező,lehet csak az első 3 napra is jönni és lehet csak az utolsó 5 napra is. TEMATIKA : -Safety briefing, -Check inn/out -A hajó bemutatása, -A hajó elektromos és mechanikus részeinek bemutatása, -A hajó motor üzemeltetése és karbantartésa, - Indulás előtti tennivalók, - Kikötői manőverek, - Motor kezelése, -Hajó irányitása, -Kormányzás, - Csomók, - Kötélzet kezelése, - Mooringos kikötés, - Partfalra állás(farral és oldalt), - Horgonyzás menete, - Bójára állás, - Tankolás, - Vitorlák kezelése, - Nyiltvizi manőverek, -Colreg, - Utvonal tervezés, - Időjárás, - Adria vizrajza, - Szelek, - Navigáció, - Reffelési gyakorlat, - MOB, - Vihar vitorlázás, - Vészhelyzetek gyakorlása, - Éjjeli vitorlázás és navigácio. Ha ezt mind megtanuljuk, elsajátitjuk és megismerjük ugy a hajót mint a Tengert, és a környező szigeteket, öblöket, kisebb városi kikötőket, bójamezőket és mindent, amire a későbbiekben szüksége lehet egy családi hajós nyaralás önálló levezetésére,akkor elmondhatjuk magunkról,hogy hajós kapitányok vagyunk.

A gyakorló túráink általában egyéni résztvevőkből állnak, de nagyszerű ötlet a „kettő az egyben” megoldás, amikor a családfő vitorlázni tanul, a család pedig mindeközben biztos kezekben tud pihenni,nyaralni…

AJÁNLOTT FELSZERELÉS AZ EGYHETES ADRIAI GYAKORLÓ TÚRÁKHOZ :

  • - Spotros és kényelmes ruházatot érdemes pakolni ( mindenkit arra kérünk,hogy bőrönd helyett sporttáskát vagy hátizsákot használjon.)
  • - A tavaszi és őszi túrákon a nappali meleg után, az éjszakák már hüvösebbek, ezért a rövidnadrág és fürdőruha mellé érdemes meleg ruhát is pakolni: sapka,sál,vizálló kabát, nadrág, fehér talpú sportcipők, vitorlás kesztyű, sport napszemüveg.
  • - Hálózsák mindig legyen nálunk, igaz van ágynemű a hajón….de…a fejlámpa és a bicska is mindig jól jön.
  • - Tengeri betegségre használatos a horvát Dramina nevű gyógyszer, ami picit altat, ezért érdemesebb otthonról hozni a Stugeront és sport füldúgót! Alap gyógyszerek, mint fájdalom-ás lázcsillapító (pl. paracetamol tartalmú gyógyszer) sportkrém, sebtapasz, valamint gyomorrontás esetén használatos gyógyszereket ajánlatos magunkkal hozni. Természetesen, amennyiben valaki állandó gyógykezelés alatt áll, gyógyszerét mindenképp hozza magával!
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image